Ervaring van klanten


5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 13 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Heel fijn!

Rated 5 out of 5
20 juli 2023

Ik vond het een hele fijne sfeer hebben. Fijn dat ik als moslima bij haar terecht kan voor een knipbeurt en er rekening mee wordt gehouden vanwege mijn hoofddoek en privacy.

Meryem

Lef en ervaring

Rated 5 out of 5
8 april 2021

Ontzettend gezellig moment met mijn dochter bij Melanie. Dat ze bij een eerste bezoek zo haar ideeën deelt, advies geeft, getuigt van ervaring maar ook van lef. Met volle overtuiging carte blanche gegeven en geen spijt van. Een hele fijne sfeer, leuke gesprekken.

Carlie

Melanie kent mijn haar

Rated 5 out of 5
6 maart 2021

Tja, de titel klinkt misschien een beetje gek, maar Melanie weet exact hoe ze mijn haar in model moet knippen. Hierdoor krijgt mijn haar een mooie en natuurlijke look die ook nog trendy is. Daarnaast babbelt ze graag en bouwt ze een fijne relatie op met haar vaste klanten.

Mirjam

Super!

Rated 5 out of 5
15 oktober 2020

Superblij met mijn haar! Was al een tijdje op zoek naar een goede vaste kapper en die heb ik nu zeker gevonden! Melanie neemt echt de tijd voor je, en is gewoon ook een heel leuk en fijn persoon. De salon is erg sfeervol ingericht, het straalt rust en warmte uit waardoor je ontspannen in de stoel zit 😉

Anika

In één woord top

Rated 5 out of 5
9 oktober 2019

Inmiddels met het hele gezin vaste klant bij Melanie. De jongste van 9, één van 12, een zelfs een lastige puber van 15 en uiteraard ikzelf zijn altijd super tevreden met het eind resultaat. Sfeer in de kapsalon is gezellig, huiselijk en warm. Melanie is ontzettend gastvrij en neemt echt de tijd voor je. Een aanrader dus…

Maud

Vul hier je ervaring in

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest